Open aanbod

Spiritueel Pad / Open aanbod workshops / Pastorale Supervisie / Opzet en methode Supervisie

Hier vind je een wisselend aanbod van workshops op het terrein van spirituele ontwikkeling en zingeving. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn themameditaties, klankschalenmeditaties, workshops intuïtief schilderen of mandalatekenen.

Workshops

Inspiratie-etmaal in klooster

Enkele keren per jaar wordt een inspiratie-etmaal georganiseerd in het Dominicanenklooster in Huissen. 24 uur (van vrijdagmiddag tot zaterdagmiddag) verblijf je in het klooster. Met meditatie en creatieve werkvormen kom je even helemaal tot rust, ontdek je je Bron en laad je je (weer) op om verder te gaan op je pad. De omgeving en de mogelijkheid de getijdengebeden mee te maken dragen hieraan extra bij.

inclusief werkvormen en materialen, koffie, thee, maaltijden en overnachting;
€ 149,- p.p. (1pers. kamer toeslag € 15 ), minimaal 6 deelnemers

Lentemeditatie

In de lente ontwaakt de natuur langzaam...knoppen lopen uit, het weer wordt zachter en de wereld weer groener... vol levenskracht en hoop. Heb je voldoende kracht opgedaan in de winter? Kun je hiervanuit weer verder ontwikkelen? Even stilstaan om te beseffen hoeveel er in je is wat tot groei mag komen!

Meditatie, inclusief koffie en thee;
€ 25 p.p., minimaal 4 deelnemers

Herfstmeditatie

In de herfst laat de natuur haar bladeren los, verandert van licht naar donker, keert zich naar binnen om zich klaar te maken voor de winter. Hoe doen wij mensen dat? Eigenlijk precies zo toch? In een geleide visualisatie doorloop je zelf de seizoenen en leert zo voelen hoe helend het is in die afwisseling van de getijden mee te gaan.

Inclusief ontspanningsmeditatie vooraf en thee/koffie;
€ 25 p.p.; minimaal 4 deelnemers.

Levenslabyrint

Soms lijkt het leven meer een doolhof dan een labyrint, je weet niet waar je je bevindt en waar het naar toe gaat. Altijd blijkt er toch een opening, een weg te zijn…In deze workshop teken je een labyrint. Welke kleuren geef je aan de periodes in je leven zoals dat tot nu toe gelopen is? Geef eens kleur aan waar je je nu bevindt…En: waar ga je naartoe….

Ontspanningsmeditatie vooraf; tekenmateriaal en thee/koffie inbegrepen;
€ 30 p.p., minimaal 4 deelnemers.

Kerstmeditatie

In de kersttijd komen we overal engelen tegen. We zingen ervan, ze staan in etalages of hangen in de boom. Sta je wel eens stil wie jouw engelen zijn? Wie is voor jou als een engel? En hoe zit dat met het engelachtige in jezelf? Een bezinnende meditatie, met bijpassende muziek, onderweg naar kerst.

Meditatie, inclusief koffie en thee;
€ 25 p.p., minimaal 4 deelnemers.

Voor alle workshops geldt: Je kunt je per email aanmelden. Uiterlijk 2 weken van te voren hoor je of er voldoende deelnemers zijn. Dan dien je het workshopgeld over te maken op RABOrekening 109379969 onder vermelding van de naam en datum van de workshop. Afzeggen na die tijd kost 50 % van het cursusbedrag, en minder dan een week voor de datum ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Er is steeds een actueel aanbod maar groepen van 4 tot 8 personen (afhankelijk van het soort workshop) kunnen ook contact opnemen en in onderling overleg een aanbod op maat krijgen. Dit bij voorkeur op een (liefst woensdag-) ochtend van 9.30 – 11.30. Groepsprijzen vanaf circa € 90 per uur. Voor schilderen liggen de prijzen hoger vanwege de materiaalkosten, en is het maximum aantal deelnemers 6.

Op alle pagina's is een disclaimer van toepassing.